Lelionaz Kennel LeonbergerTack!

Tusen tack till er allihop som i samband med Olivias död skickat mail, sms, brev, kort, blommor och skrivit i gästboken.

Ni är så snälla och rara som tänker på oss och jag ber om ursäkt för att jag inte svarat er alla personligen.

Men ett speciellt tack vill jag ge till Jenny som trots att hon själv har det tungt med Bamse och de andra hundarna är så omtänksam och osjälvisk. Tack för det underbara smycket av Olivia samt för att du bara finns där för oss. Kram!Olivia var en helt underbar tjej som med sitt ljuvliga sätt charmade alla hon mötte. Även de som bara träffat henne en kort stund på någon utställning eller så, kommer ihåg henne som den underbara leonbergern hon var. Jag tror att många skulle skriva under på att hon var mycket, mycket speciell. "Goare" hund får man leta efter!

Hon var väldigt pigg, glad, lekfull och arbetsvillig. Det var väldigt roligt att jobba med henne eftersom hon tyckte allt var så kul. Hon var alltid beredd på att göra vad jag bad henne om - och hon ledsnade aldrig. Och hennes stolthet, glädje och lycka när hon varit duktig... det går bara inte att beskriva med ord.

Som en extra bonus, utöver den härliga underbara hund hon var, var hon även anatomiskt mycket välbyggd vilket gjorde att även de flesta domare fattade tycke för henne och gav henne fina kritiker och placeringar på de utställningar hon deltog.

Olivia var när hon dog:
1:a på Leonbergerklubbens Vattenlejonlista 2003 (water trial)
6:a på Leonbergerklubbens Guldlejoninnelistan 2003

Världens bästa Olivia har lämnat mig - men finns ändå för alltid i mitt hjärta!

« tillbaka© Lena Lindgren lena@lelionaz.com