Lelionaz Kennel Leonberger


Crufts 2002

I många år har jag gått och trånat och längtat efter att få åka till utställningarnas utställning Crufts i England. Så när Rubus dotter Stina (Blizzmajazz Blizzardblues) var i Herning i Danmark i november förra året och blev BIR och därmed kvalificerade sig för att få tävla på Crufts var jag inte sen att hänga på för att få följa med.

Och efter många månader av planering och förberedelser med papper hit och papper dit och hundvakter som skulle ordnas osv... var det nu äntligen dax för vår långa resa.

För mig blev det en nätt lite tur på drygt 550 mil tur och retur, visserligen med tåg de första 80 milen ner till Linköping, men sedan med bil resten av resan - via Skåne, Öresundsbron över till Danmark, båt Rödby-Puttgarden, genom Tyskland, Holland, Belgien, Frankrike, båt Calais-Dover och så sista biten genom ett vackert vårgrönt England till Birmingham.

Hur vi hade det på resan och hur det gick på utställningen har Jenny skrivit om på Leonberger Webzine,
så här finns i princip ALLT att läsa »

Men vi hade ju några nära släktingar som ställdes ut som jag måste nämna och gratulera.

Klicka på bilderna för att se ett större format.


Vidocq
Först och främst Pantas halvbrorsa Kiserdei Vidocq som ägs av min mycket goda vän Belinda Patrick som vann hanarnas juniorklass. Vidocq är efter Ursus Uit't Berggat liksom Panta är.
Stort, stort grattis till Belle och Trev!!!
Sen förståss Blizzmajazz Blizzardblues "Stina" som är dotter till min Remröd's Vita Rubus Fruticosus. Hon blev placerad på en mycket hedrande 4:e plats i tikarnas open class.
Grattis Jenny och Micke!!!
Blizzmajazz Blizzardblues
Stina
Nabilah Nerahsha Von Welland
Storm
Sist men inte minst..... Olivias halvsyskon Nabilah Nerahsha Von Welland "Storm" och Dragongårdens Äkta Älvis "Barak" blev BIR och BIM!!! De har alla samma pappa, nämligen stilige och världsberömde Radjhi von Löwenkraft från Belgien. Både Barak och Storm bor i England, men Barak är född i Sverige och Storm kommer från Tyskland.
Grattis Petra J & Carol Lear samt Lynn Hodge!!!
Dragongårdens Äkta Älvis
Barak

Till sist ett stort stort tack till mitt resesällskap Jenny, Micke och Christer samt till mina underbara vänner som ställde upp och hjälpte mig med mina tjejer: Per och Marlene som tog hand om Panta - Elisabeth som hjälpte mig med Poni - Linda & Thomas samt Tim & Mimmi som "delade" på Olivia.
Olivia hos
Linda och Thomas:

Olivia & Dumper

Oliva sjutsar
Dumper på skotern

Olivia kör skotern

Olivia åker skoter
Olivia hos
Mårdsjöflocken:

Buffy & Mayah & Olivia

Syrrorna
Mayah & Olivia
Panta hos
brorsa Fonzie:

Panta verkade må gott hos Fonzie,
trots att mamma Poni inte var med denna gång.


© Lena Lindgren lena@lelionaz.com